LongMarch

Od osnivanja kompanije Chaoiang Long March Tire Co., Ltd 2003. godine, naš fokus je bio na istraživanju i razvoju, proizvodnji i prodaji radijalnih guma od potpunog čelika. Nakon 19 godina kontinuiranog razvoja, Long March Tire je postao moderno preduzeće sa sledećim karakteristikama: godišnji proizvodni kapacitet od 4 miliona jedinica, kompletan asortiman guma za kamione i autobuse, visoka polazna tačka za OTR proizvodnju i godišnja prodaja od skoro 470 miliona dolara.

Nauka i tehnologija čine primarnu proizvodnu snagu.
Pridržavajući se strategije „poboljšanja sposobnosti, promovisanja inovacija i traženja razvoja“, Long March pridaje veliki značaj privlačenju talenata i obučavanja talenata i uspostavio je visokokvalitetni tim za istraživanje i razvoj proizvoda. Da bismo ispunili buduće zahteve za domaće automobile u pogledu performansi velikih brzina i teških opterećenja, mi smo prvi uveli gume za teške uslove rada bez unutrašnje gume.
U međuvremenu, razvili smo i OTR gume kako bismo proširili asortiman proizvoda.

Trenutno posedujemo tri brenda LongMarch, RoadLux i SuperCargo, koji pokrivaju 59 specifikacija, 94 dezena i 508 vrsta guma za kamione i autobuse i OTR guma, koje mogu da zadovolje potrebe različitih kupaca širom sveta. Sa odličnim kvalitetom proizvoda, uspostavili smo marketinšku mrežu u više od 140 zemalja i regiona širom sveta, uključujući Kinu, Sjedinjene Države, Kanadu, Francusku, Pakistan i Australiju, itd.

3
brenda od
čelika

580+
različitih dezena

4.0 miliona
godišnji
kapacitet

140+
pokrivenih zemalja

SPROVODIMO STROGE STANDARDE KONTROLE KVALITETA

Za Long March, proizvodnja visokokvalitetnih guma od potpunog čelika je ključni cilj. Da bismo to postigli, dobili smo sledeće sertifikate kako bismo vam obezbedili bezbrižnost: Nacionalni vojni standardni sistem kvaliteta, ISO9001 i ISO/TS16949 sistem upravljanja kvalitetom, ISO14001 sistem upravljanja životnom sredinom, OHSAS18001 sistem upravljanja zdravljem i bezbednošću na radu i CCC sertifikat, US DOT, EU ECE, Brazil INMETRO, Indonezija SNI, Bliski istok GCC, Nigerija SONCAP, Urugvaj LATU i Malezija SIRIM.

Obzirom da težimo za boljim kvalitetom proizvoda, Long March Tire je izgradio moderan sistem proizvodnje i upravljanja. Sistem za upravljanje informacijama koji smo samostalno razvili pokriva celokupan proces upravljanja povezan sa proizvodnim podacima.

 

Sistem upravljanja MES-om koji je u izgradnji ostvaruje digitalno upravljanje i kontrolu celog životnog ciklusa guma od sirovina do gotovih proizvoda; sistem automatskog transporta i inteligentnog sortiranja guma realizuje automatsko sortiranje i skladištenje guma nakon njihove proizvodnje, što poboljšava efikasnost rada; Sistem za praćenje statusa opreme ostvaruje praćenje, predviđanje i predviđanje stanja opreme u realnom vremenu, kako bi se postiglo precizno održavanje opreme i smanjilo vreme zastoja opreme. Implementacija i primena digitalnog blizanca fabrike, digitalnog blizanca razvoja proizvoda, digitalne simulacije proizvodne opreme i proizvodnog procesa, AI prepoznavanje rendgenskih inspekcijskih slika i vizuelizovane informacione platforme u velikoj meri će nam pomoći da unapredimo njeno upravljanje na mnogo viši nivo.

U isto vreme, aktivno smo odgovorili na nacionalnu razvojnu strategiju „Jedan pojas, jedan put“ i izgradili fabriku zajedničkog ulaganja u Pakistanu, što je u velikoj meri ubrzalo tempo internacionalizacije, revitalizacije i razvoja Long March Tire-a.

 

INOVATIVNA TEHNOLOGIJA KOJA OBEZBEĐUJE MIR KORISNIKA

 

1 Potpuno novi koncept modernog dizajna

Dizajniran na osnovu savremene teorije strukture guma i kompjuterski potpomognutog istraživanja i razvoja i napravljen od skeletnog materijala visoke čvrstoće i gume visokih performansi.

 

2 Strogi zahtevi za performanse guma

Za produženje radnog veka koriste se visokokvalitetna uvozna prirodna guma i nove sirovine sa visokim ojačanjem, visokom otpornošću na habanje i niskim nagomilavanjem toplote.

 

3 Visokokvalitetne sirovine

Ravnomerno raspoređen pritisak na podlogu i guma sa niskim nagomilavanjem toplote daju gumu niskom generisanjem toplote, brzim rasipanjem toplote i odličnom izdržljivošću pri velikim brzinama.

Četvoroslojni pojas

 

aPrelazna guma sa malim nagomilavanjem toplote i brzim odvođenjem toplote

bGuma gazećeg sloja sa optimizovanom smešom

cČetvoroslojna struktura remena sa odličnom izdržljivošću pri velikim brzinama

dPerle visoke izdržljivosti

Pojas sa nultim
stepenom

 
a Formula i dizajn gazećeg sloja za sveobuhvatne performanse
 

b Materijal skeleta visoke čvrstoće za poboljšanje nosivosti

c Guma visokih performansi i niske toplote

 

d Optimizovan dizajn za ojačanje perle

 

 

ZALAŽEMO SE ZA ENERGETSKU EFIKASNOST
I ZAŠTITA ŽIVOTNE SREDINE

2.68M USD

Uloženo u društvene odgovornosti

4.72M USD

Uloženo za ekološku održivost

No. 23

Rangirani smo od strane CRIA kao 23. među 100 najboljih preduzeća u industriji gume u Kini

Kao odgovorna kompanija za proizvodnju guma, Long March Tire aktivno praktikuje svoju korporativnu društvenu odgovornost i nastavlja da ulaže u javnom interesu. Sukcesivno smo uložili više od 17 miliona juana da pomognemo vladi u smanjenju siromaštva i planovima za revitalizaciju sela, i dobili smo titulu „Napredni kolektiv za smanjenje siromaštva u provinciji Liaoning“. Kompanija i njeni zaposleni donirali su više od 1,6 miliona juana u gotovini i materijalima Vuhanu za borbu protiv COVID-a. Zalažemo se za koncept održivog razvoja, aktivno odgovaramo na nacionalnu strategiju „vrhunca ugljenika i neutralnosti ugljenika“, prilagođavamo se fotonaponskoj energiji, ukidamo kotlove na ugalj i pokrećemo druge projekte tehnološke transformacije i ulažemo više od 30 miliona juana u zaštitu životne sredine. upravljanje zaštitom, za stvaranje zelene razvojne snage za kompaniju.

Do sada je zaštitni znak “LONGMARCH” u Kini bio prepoznat kao “poznati brend u Kini”, a naši proizvodi su nagrađivani kao proizvodi poznatih brendova u provinciji Liaoning. Long March Tire se nalazi na 54. mestu među 75 najboljih guma na svetu. Osvojili smo „Nagradu za kvalitet guvernera provincije Liaoning“ i bili smo rangirani na 22. mestu na listi 100 najboljih privatnih preduzeća u provinciji Liaoning. 2021. godine dodeljeno nam je jedno od osam „Velikih spoljnotrgovinskih preduzeća u provinciji Liaoning“ i rangirani smo na 23. mestu na listi „100 najboljih preduzeća Kineskog industrijskog udruženja za gumu“ u kategoriji guma.

Gledajući u budućnost, vođeni misijom da „nastavite da služite ciljnim kupcima odgovarajućim proizvodima i uslugama od potpuno čeličnih guma“ i filozofijom „integriteta, partnerstva i dobitka“, Long March Tire je posvećen tome da postane globalno uticajan proizvođač guma.

FILOZOFIJA

LongMarch
Vaš doživotni partner

Misija

Nastavljamo da služimo ciljnim kupcima odgovarajućim proizvodima i uslugama od potpuno čeličnih guma.

Vizija

Biti globalno uticajan proizvođač guma i pružalac usluga.

Strategija

Vrednost: Integritet, odgovornost, pozitivnost i motivisanost

Integritet: Integritet je od suštinskog značaja za održivi razvoj i uspeh. To je tajna osvajanja kupaca, tržišta, partnera, akcionara i zaposlenih.

Pozitivnost: Ostanite pozitivni na poslu iu našem životu. Budite hrabri kada se suočavate sa poteškoćama i izazovima.

Odgovornost: Biti odgovoran je naš stav. Preuzimamo odgovornost za kupce, zaposlene, akcionare i društvo.


Motivisanost:
Budite motivisani da težite izvrsnosti i kontinuiranim inovacijama kako biste zadovoljili različite potrebe kupaca.