Otani

OTANI je istaknuti proizvođač guma za kamione i autobuse u jugoistočnoj Aziji. Ove gume su namenjeni za različite primene, uključujući duge staze, on i off-road, i mešovitim uslovima vožnje. OTANI veruje u koršćenje vrhunske tehnološke i proizvodne tehnike koje povećavaju zadovoljstvo kupaca.

OTANI brend je osnovan od strane Otani Tire Co. Limited, tajlandski proizvođač raznih tipova komercijalnih prednaponskim guma, cevi, krila i podloga za nova gazišta. Kompanija je počela proizvodnju guma 45 / 65-45 u 2008. godini, sa ponudom takve gume koju ni najveći igrači u industriji ne samo na Tajlandu već širom cele jugoistočne Azije nisu mogli da ponude.

Grinfild projekat, Otani Radials Ltd, osnovan je 2010. godine za proizvodnju kamiona i autobus radijalne gume koje transformišu san postavljanja jednog od najboljih radijalnih proizvodnih jedinica u stvarnosti. Projekat ulazi u najsavremenijim objekta pomešanog sa najnovijim proizvodne opreme i novih tehnologija i impresivan godišnjim kapacitetom od 1,5 miliona guma.